توضیحات
نوشتن پروپوزال مرحله مهمی در انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری است. گرچه پروپوزال نویسی در درس روش تحقیق آموزش داده میشود و در این درس می آموزیم که پروپوزال یعنی چه؛ اینکه پروپوزال نویسی برای پروژه، پروپوزال کاری یا پروپوزال برای انجام پایان نامه چیست و اصلا تفاوت پروپوزال و پایان نامه چطور در نمونه پروپوزال های آماده دیده میشود، مسئله پر اهمیتی در نگارش تحقیق محسوب میشود. ما برای آماده ساختن پروپوزال هم نیاز به پیش نیازهای داریم، مقاله بیس بنیادی و پایه نیازمندیم تا یک موضوع و عنوان ارزشمند برای پروپوزال پایان نامه انتخاب کنیم، پیش پروپوزال را بنویسیم و پروپوزال پایانی را آماده کنیم.
اخیرا در وبسایت اساتید و پورتالهای دانشگاهی نمونه پروپوزال های آماده PDF و WORD جهت دانلود رایگان در اختیار دانشجو قرار میگیرد تا معنی و مفهوم و مراحل نگارش و آماده سازی پروپوزال هر چه روشنتر شود. البته ممکن است این پروپوزال ها در رشته گرایش های مختلف در دسترس دانشجو قرار نگیرد؛ مثلا دانشجوی رشته مدیریت بازرگانی که متغیرهایی مثل بازاریابی داخلی، استراتژی های بازرگانی خارجی یا برند و نام تجاری را به عنوان مطالعه موردی و مدل مروری تحقیق انتخاب کرده بشکل اثربخشی نمیتواند از پروپوزال رشته مدیریت دولتی گرایش منابع انسانی کارایی و بهره وری بنیادی به عمل آورد.
همچنین یک پروپوزال با روش تحقیق کمی quantitative نمیتواند الگو و نمونه مناسبی برای انجام پروپوزال با روش تحقیق کیفی qualitative باشد و نیز نمونه تکمیل شده ای از پروپوزال مقطع کارشناسی ارشد نمیتواند مدل خوبی برای تکمیل و پر کردن پروپوزال رساله دکتری باشد.
و هم گفتنی است که نمونه پروپوزالی که برای دانشگاه و مثلا رشته روانشناسی یا حسابداری و یا آموزش پزشکی انجام شده نمیتواند به عنوان نمونه پروپوزال پروژه کاری و تجاری و در زمینه بیزنس بکار رود. با دانستن ریز نکات طراحی پروپوزال میتوانید مشاوران شریف خود باشید و یار شریف و طراح تحقیق و پژوهش علمی تان باشید. با این توصیف، آنچه در پایگاه دانش حاضر با آن همراه هستید، چند نمونه پروپوزال برای درس روش تحقیق رشته گرایش های مختلفی مانند مدیریت، روانشناسی، حقوق، عمران و معماری در گرایش های متعدد دانلود کنید همچنین برای پروپوزال نویسی پایانی خود میتوانید از این پروپوزال های آماده به عنوان منبع استفاده کنید.
موضوع این پروپوزال آماده عبارت است از:
ارزیابی و اولویت بندی عوامل اثرگذار بر جذب مشتریان جدید در خدمات بانکی با نگرش به بانک ملت
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
امروزه بانکهای پیشرو سعی می نمایند که از طریق برآورده کردن عوامل پر اهمیت برای مشتریان به بهترین نحو ممکن، سودآوری خود را افزایش دهند . این نکته کلیدی ترین پایه موفقیت آنها و برپایه استراتژی های جذب مشتری است. اما بسیاری از بانکها از روشهای کاربردی بازاریابی خدمات خود غافل شده اند و نمی دانند که اصولا به چه طریق در هزاره سوم میلادی می بایست برای مشتریان خود را بازاریابی نمود تا موفق به جذب آنها شد (حیدرزاده و همکاران، ۱۳۹۰).
……
مرور منابع:
باقرزاده و اردکانی (۱۳۸۸) نقش خدمات نوین بانکی در جذب مشتریان جدید را مورد مطالعه قرار دادند. دراین تحقیق ۴۲ مولفه ۲۱ محرک و ۲۱ مانع اثرگذار برجذب مشتریان از طریق دستگاههای پایانه فروش بااستفاده از ادبیات و پیشینه تحقیق و نظراتکارشناسان بانک کشاورزی استان یزد استخراج گردید جامعه آماری شامل دارندگان کارتهای الکترونیکی بانکهای عضو شبکه شتاب می باشند که قادر به خرید کالاها و خدمات مورد نیاز خود از طریق دستگاههای پایانه فروش بانک کشاورزی استان یزد هستند با استفاده از تکنیک TOPSIS فازی مشخص شد که در بخش محرکها عواملی چون دسترسی به دستگاه POS در اغلب مراکز خرید ارائه خرید ۲۴ ساعته ایمنی بیشتر نسبت به سایر روشهای پرداخت و عدم دریافت کارمزد از مشتریان از اهمیت بیشتری در جذب مشتریان در استفاده از دستگاه پایانه فروش برخوردارند.
………..
فرضیههای تحقیق:
۱- نوآوری های خدماتی بیش از اعتبار بانک در جذب مشتریان جدید موثر است.
۲- امنیت خدمات بانک بیش از پرسنل آموزش دیده در جذب مشتریان جدید موثر است.
۳- اهمیت نوع خدمات ارائه شده بیش از پرسنل آموزش دیده موثر می باشد.
۴- امنیت خدمات بانک خدماتی بیش از اعتبار بانک در جذب مشتریان جدید موثر است.
۵- مدیریت روابط با مشتری بیشترین رابطه را در مقایسه با سایر متغیرها با جذب مشتریان جدید دارد.
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
۳- پیشینه تحقیق:
۴- اهداف تحقیق:
۵- فرضیه های تحقیق:
۶- مدل تحقیق
۷- سوالات تحقیق:
۸- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح کامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفکیک):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
ج – شرح کامل روش (میدانی، کتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
ز- ابزار تحقیق:
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
منابع :