توضیحات
نوشتن پروپوزال مرحله مهمی در انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری است. گرچه پروپوزال نویسی در درس روش تحقیق آموزش داده میشود و در این درس می آموزیم که پروپوزال یعنی چه؛ اینکه پروپوزال نویسی برای پروژه، پروپوزال کاری یا پروپوزال برای انجام پایان نامه چیست و اصلا تفاوت پروپوزال و پایان نامه چطور در نمونه پروپوزال های آماده دیده میشود، مسئله پر اهمیتی در نگارش تحقیق محسوب میشود. ما برای آماده ساختن پروپوزال هم نیاز به پیش نیازهای داریم، مقاله بیس بنیادی و پایه نیازمندیم تا یک موضوع و عنوان ارزشمند برای پروپوزال پایان نامه انتخاب کنیم، پیش پروپوزال را بنویسیم و پروپوزال پایانی را آماده کنیم.
اخیرا در وبسایت اساتید و پورتالهای دانشگاهی نمونه پروپوزال های آماده PDF و WORD جهت دانلود رایگان در اختیار دانشجو قرار میگیرد تا معنی و مفهوم و مراحل نگارش و آماده سازی پروپوزال هر چه روشنتر شود. البته ممکن است این پروپوزال ها در رشته گرایش های مختلف در دسترس دانشجو قرار نگیرد؛ مثلا دانشجوی رشته مدیریت بازرگانی که متغیرهایی مثل بازاریابی داخلی، استراتژی های بازرگانی خارجی یا برند و نام تجاری را به عنوان مطالعه موردی و مدل مروری تحقیق انتخاب کرده بشکل اثربخشی نمیتواند از پروپوزال رشته مدیریت دولتی گرایش منابع انسانی کارایی و بهره وری بنیادی به عمل آورد.
همچنین یک پروپوزال با روش تحقیق کمی quantitative نمیتواند الگو و نمونه مناسبی برای انجام پروپوزال با روش تحقیق کیفی qualitative باشد و نیز نمونه تکمیل شده ای از پروپوزال مقطع کارشناسی ارشد نمیتواند مدل خوبی برای تکمیل و پر کردن پروپوزال رساله دکتری باشد.
و هم گفتنی است که نمونه پروپوزالی که برای دانشگاه و مثلا رشته روانشناسی یا حسابداری و یا آموزش پزشکی انجام شده نمیتواند به عنوان نمونه پروپوزال پروژه کاری و تجاری و در زمینه بیزنس بکار رود. با دانستن ریز نکات طراحی پروپوزال میتوانید مشاوران شریف خود باشید و یار شریف و طراح تحقیق و پژوهش علمی تان باشید. با این توصیف، آنچه در پایگاه دانش حاضر با آن همراه هستید، چند نمونه پروپوزال برای درس روش تحقیق رشته گرایش های مختلفی مانند مدیریت، روانشناسی، حقوق، عمران و معماری در گرایش های متعدد دانلود کنید همچنین برای پروپوزال نویسی پایانی خود میتوانید از این پروپوزال های آماده به عنوان منبع استفاده کنید.
موضوع این پروپوزال آماده عبارت است از:
بررسی عوامل موثر بر فساد اداری از دیدگاه کارکنان سازمان امور مالیاتی کشور اداره کل شرق تهران
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مدیریت اجرایی گرایش مدیریت استراتژیک
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
حکومت ها و دولت ها از قرن ها پیش با مشکل سوء استفاده کارگزاران دولتی روبه رو بوده اند. یکی از مهمترین عواملی که نظام اداری را تهدید می کند فساد اداری است. هنگامی که وجود فساد اداری را در اداره یا سازمانی تائید می کنیم. معمولا به این معناست که قانون به خوبی اجرا نمی شود یا به صورت گزینشی اجرا می شود. بررسی های صورت گرفته بر روی پدیده فساد اداری ، حکایت از گستردگی، تنوع و پیچیده بودن، عوامل موثردر شکل گیری این پدیده مخرب دارد.(عباس زادگان،۱۳۸۳، ص ۴۹ ) مبارزه مناسب و موثر با فساد در هر کشوری مستلزم وجود تعریف دقیقی از فساد در قوانین و شناخت درستی از آن در نزد مردم و مسئولین دولتی می باشد.
گسترش فساد اداری در جامعه سبب کاهش سرمایه گذاری داخلی و خارجی، کاهش بهره وری سرمایه گذاری عمومی، کاهش درآمدهای دولت، کاهش سطح خدمات اجتماعی و غیره می گردد. هنگامی که فساد نظام یافته است، هرگونه برنامه ریزی برای مبارزه با آن نیز باید نظام یافته و مستمر باشد. در نتیجه مبارزه با فساد اداری، در کلیه سازمان ها و ادارات از جمله سازمان امور مالیاتی یک ضرورت انکار ناپذیر است تا از تشدید آسیب ها در آینده جلوگیری نماید. در این فصل به بیان مساله و اهمیت و ضرورت تحقیق پرداخته و در ادامه با بیان اهداف و مدل تحقیق، به تدوین فرضیه ها پرداخته ایم و در انتها با تعاریف عملیاتی، مفاهیم و اصطلاحات کلیدی تحقیق را ارائه و مورد مطالعه قرار داده ایم.
طبق تعریفی که در فرهنگ وبستر[۱] آمده فساد «پاداش نامشروعی است که برای وادار کردن فرد به تخلف از وظیفه تخصیص داده می شود(زاهدی،۱۳۷۹،ص۲۲۰ ).
فساد اداری که در برابرسلامت اداری به کار می رود، پدیده ای جهان شمول و هم زاد حکومت است که از زمان شکل گیری فعالیت های بشری به صورت سازمان یافته جزء لاینفک سازمان ها شده است.(افضلی،۱۳۹۰) بنابراین می توان فساد را فرزند ناخواسته سازمان تلقی کرد، که در دنیای امروز و به ویژه در کشورهای در حال توسعه، به عنوان یکی از مهمترین موانع پیشرفت جامعه مطرح شده است. تعاریف متعددی ازفساد اداری ارائه گردیده است،به عنوان مثال تانزی[۲] آورده است:” فساد اداری به این معناست که یک کارمند ومسئول دولتی در اتخاذ تصمیم های اداری تحت تاثیرمنافع شخصی ویا روابط وعلایق خانوادگی واجتماعی قرارگرفته، از این مسیرمرتکب فساد می شود.” (تانزی[۳]،۲۰۰۰ ) که وجه اشتراک آنها سوء استفاده از موقعیت های شغلی برای نفع شخصی است. بررسی های صورت گرفته بر روی پدیده فساد اداری ، حکایت از گستردگی، تنوع و پیچیده بودن، عوامل موثردر شکل گیری این پدیده مخرب دارد.(عباس زادگان،۱۳۸۳، ص ۴۹ ) با توجه به مطالعات انجام شده در این زمینه صاحب نظران سه دسته عامل را در این فساد دخیل می دانند:۱- عوامل اقتصادی ۲-عوامل سازمانی ۳- عوامل فردی.
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
۳- پیشینه تحقیق:
۴- اهداف تحقیق:
۵- فرضیه های تحقیق:
۶- مدل تحقیق
۷- سوالات تحقیق:
۸- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح کامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفکیک):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
ج – شرح کامل روش (میدانی، کتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
ز- ابزار تحقیق:
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
منابع :